Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Kinti

Kinti Café is een nieuw, duurzaam koffiebedrijf dat de oneerlijke koffieketen graag ten goede wil veranderen. Wij geven de koffieboer graag de beste prijs voor hun koffie van topkwaliteit en willen positieve impact realiseren in hun gemeenschap. Daarom werken wij rechtstreeks samen met een inspirerende koffiecoöperatie in Colombia, met 200 koffieboerfamilies. Daarin zien wij langetermijnpartners. We doen direct zaken met hen, zonder dure tussenschakels. Daarin zijn we 100% transparant. Samen met onze boeren ontwikkelen we een eerlijke koffieketen, waarbij de koffieboer weer kan verdienen aan zijn koffie. Daarvan worden we samen beter, door samen te ondernemen. Sluit je aan en doe ook mee als klant: geniet van onze bijzondere koffie en maak eerlijke koffie weer de norm!