Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Restaurant Instock

Restaurant Instock zet voedselverspilling letterlijk een figuurlijk op de kaart. Onze chefs maken de meest creatieve gerechten van voedsel dat anders verspild zou worden. Denk aan een rijpe mango, een broccoli met een schoonheidsfoutje of overschotten van vlees en vis. Met deze producten is helemaal niets mis. Daarom geven wij in onze restaurants in Amsterdam, Den Haag en Utrecht opnieuw waarde aan deze producten. Op deze manier willen wij op een leuke en positieve manier bijdragen aan de bewustwording rondom voedselverspilling.

Wij kunnen geen koffiebonen redden van de verspilling, daarom kiezen wij voor een eerlijk alternatief: Moyee koffie. Het doel van Moyee is om een 50/50 balans tussen koffieproducenten en koffiedrinkers te creĆ«ren. Met hun missie ‘Fairtrade 2.0’ probeert Moyee eindelijk de koffieketen te herstellen. Dat is wel zo (h)eerlijk.